Alle antwoorden op jullie vragen!

21.06.2021

Het buurtinfomoment ligt ondertussen alweer enige tijd achter ons. Ondanks het koude weer en de coronamaatregelen waren jullie massaal geïnteresseerd in onze toekomstplannen ...

Bekijk onze veelgestelde vragen!

Het buurtinfomoment ligt ondertussen alweer enige tijd achter ons. Ondanks het koude weer en de coronamaatregelen waren jullie massaal geïnteresseerd in onze toekomstplannen zodat we de beschikbare tijdsloten enkele malen hebben uitgebreid om iedereen de kans te geven zich te informeren. De reacties waren in elk geval zeer positief en dat doet ons plezier.

Ook de afgelopen maanden zijn we druk in de weer geweest. Mede op basis van de feedback die we tijdens het infomoment mochten ontvangen hebben we de plannen verder verfijnd en hebben we ondertussen de omgevingsvergunning voor de realisatie van “Nieuw Leuven” mogen indienen bij de provincie Vlaams-Brabant. De procedure voorziet een openbaar onderzoek waarbij je indien gewenst, de dossierstukken kan inkijken. Dit onderzoek start op 05/07/2021 en loopt tot 03/08/2021. Het dossier kan je via het publieke omgevingsloket of ter plaatse op het Stadskantoor inkijken, maar uiteraard staat ook onze deur steeds voor u open met al uw vragen en bemerkingen.

De start van deze procedure betekent niet dat er onmiddellijk zal gestart worden met de werken. We voorzien de opstart van de bouwwerken pas in de tweede helft van 2022. Je kan dus nog geruime tijd gebruik maken van de Minckelersparking zoals je het gewoon bent. Ook tijdens de werken zal parkeergelegenheid voorzien worden.

Heel wat mensen vragen ook wanneer we met de verkoop starten. Deze zal starten na het verkrijgen van de definitieve vergunning. Indien u zich al wil opgeven als geïnteresseerde om te kopen in dit mooie project, kan u gerust uw gegevens aan ons overmaken, zodat we jou als eerste kunnen contacteren van zodra er meer informatie beschikbaar is.

Om je zo goed mogelijk te blijven informeren hebben we ook enkele vaak voorkomende vragen (FAQ). Vind je het antwoord op jouw vraag niet onmiddellijk terug? Stuur ons dan zeker een bericht via het contactformulier op onze website, of via e-mail op info@nieuwleuven.be.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONS PROJECT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Bedankt, je bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen rond het project of de werkzaamheden op de site, dan kan je die ons doorsturen via dit contactformulier.

 Peter Lamens

Tildonksesteenweg 62,
3020 Herent

(*)Verplichte velden

Verplicht veld
Verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres in
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Validatiefouten opgetreden. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op verzenden.

Bedankt, het formulier werd succesvol ingezonden.

Under the Roof gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.